INSCHRIJVEN TREKKERTREK

De inschrijfavond zal zijn op donderdag 13 juni 2019 v.a. 20.00u in SandSienBar bij Paardenmelkerij Sand Voshaarsweg 15, 7615 NG te Harbrinkhoek.

Download je inschrijfformulier alvast via de link onderaan deze pagina, vul het in en neem het mee naar de inschrijfavond. Er zullen ook formulieren ter plekke aanwezig zijn. Per deelname € 25,- contant te voldoen op de inschrijfavond.

De kosten zijn €25,- per deelnemer inclusief €5,- borg voor het te ontvangen startbewijs op 11 augustus 2019. Bij inlevering van het startbewijs na afloop van de trek, geldt retour borg van €5,-.

Als na de inschrijfavond de opgave nog niet vol is, dan zal de opgave de volgende dag online op onze website www.ajktubbergen.nl open worden gesteld. Wil je verzekerd zijn van een plek? Kom dan 13 juni naar de inschrijfavond!

Per persoon is er mogelijkheid om voor in totaal 3 deelnames op te geven.

Naast de reguliere en speciale klassen conform TSTA regelement is er dit jaar ook de “Mooi Wark Klasse” ! Deze vrije klasse is voor het zwaardere materieel tot maximaal 24 ton. Deze klasse zal als laatste aan het eind van de middag trekken. Alles wat rolt, rijdt en glijdt mag mee doen! Over de uiteindelijke toezegging tot deelname beslist de organisatie.

Graag tot ziens op de inschrijfavond!

Hier kun je je inschrijfformulier downloaden: inschrijfformulier-trekkertrek-2019

De verschillende klassen staan onder Regelementen op deze website.